Winnaar frietfeestje 

Jakob Doesburg is de winnaar van de ‘raad het aantal vorkjes’ wedstrijd die in oktober gehouden werd bij Plaza de Kolk Hij won hiermee een frietfeestje voor 10 personen.

Jakob Doesburg won met zijn antwoord van 665 vorkjes, hij zat het dichtste bij het juiste aantal van 680.

Hierbij nogmaals onze felicitaties van snackbar de Kolk, we hopen dat de hele familie genoten heeft van deze prijs!

 


 

 

Prijswinnaars jubileumactie bekend!

De gelukkige prijswinnaars zijn..

Hedwich, Luuk en Sander! In december vond de laatste jubileumactie van 2011 plaats, waarbij klanten van Plaza kans maakten op een waardecheque van €500,- voor CenterParcs.

Inmiddels zijn de cheques binnen en hebben we de winnaars geselecteerd. Eén van deze winnaars is een klant van ons.

 


 

Kerstmarkt 2010

Zaterdag 11 december 2010 was het zover

De eerste kerstmarkt vond plaats op en om het terrein van de PlazaHut. In samenwerking met JAWZ en de oudejaarsploeg werd het terrein van 16.00 tot 21.00 uur omgetoverd tot een ware kerstmarkt met een 25 tal sfeervol verlichte stands waar een keur aan standhouders hun waar konden aanbieden. Ook werd de innerlijke mens niet vergeten met stands waar men heerlijke gluhwein, poffertjes en erwtensoep kon kopen. Binnen in de PlazaHut werden er diverse workshops gegeven. Aansluiten aan de kerstmarkt was er een Christmas Party in de PlazaHut. Gezien het grote aantal bezoekers aan de kerstmarkt, de enthousiaste standhouders en de sfeer op het aansluitende kerstfeest, kunnen we spreken van een zeer geslaagd evenement wat voor herhaling vatbaar is....
 

 


 

 

Back to the seventees & eightees

15 april met de allround coverband MAFFICK!

Vier keer per jaar wordt er in de PlazaHut door een viertal vrienden een back to the 70 & 80 feest georganiseerd met live muziek. Ondertussen is hier al een grote groep belangstellenden die zij middels mail op de hoogte houden. Wilt u ook een keer aanwezig zijn, laat het hun dan weten en geef uw e-mailadres door. Dit kan bij de snackbar, via het e-mailadres: plazahut@kpnmail.nl. We hanteren een maximum van 120 personen waarbij er in de voorverkoop een kaart kan worden gekocht. Hierbij geldt: VOL=VOL. 15 april 2011 staat het volgende feest op het programma met de band Maffick, een zeskoppige allround coverband met een breed repetoire van pop, rock, Nederpop en disco.