De Plazahut

Uw feest houden in de PlazaHut? Dat kan!

Wij bieden u compleet georganiseerde recepties, lopende buffetten en/of feestavonden. In een sfeervolle ambiance kunt u uw gasten ontvangen. De aankleding van de PlazaHut, hapjes en drankjes, een gezellige bar, een dansvloer met podium: ons gedreven team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. U kunt met uw gezelschap genieten van een uitgebreide lunch, een gezellige borrel aan onze bar of een heerlijk lopend buffet.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met ons, we staan u graag te woord!
Jan en Tea Douwsma
 

 

Op de hoogte van de nieuwste Plaza-dansfeesten?

Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief.
Dan blijf je op de hoogte van alles rond de Plaza-dansfeesten en hoef je nooit meer een feest te missen!

 


 

 

Mogelijkheden

De PlazaHut beschikt over eigen geluidsapparatuur met discoverlichting. Hierbij kunnen wij catering op verschillende prijsniveaus aanbieden, van bittergarnituur tot volledig lopend buffet. In de zomer hebben wij de beschikking over een groot terras waar u een mooi overzicht hebt over de Brink in Bakkeveen. Hier kunnen wij op verzoek een grote Barbecue organiseren met aansluitend een dansfeest in ons café. Heeft u andere ideeën? Wij denken graag met u mee en staan u graag te woord over onze mogelijkheden.

 

Feestarrangementen

Bent U jarig, 25 of 50 jaar getrouwd, u heeft een reünie, oma is 80 geworden, u ziet Sarah of Abraham, u heeft net uw diploma behaald of de personeelsvereniging wil een feestje geven? Voor elk soort familiefeest, personeelsfeest, partijtje of dagje uit is de PlazaHut de beste keus. Wij bieden u diverse feestarrangementen in diverse prijsklassen.
 

 

 

 

Voor de oudere jeugd...

Wordt er één keer per kwartaal een dansfeest georganiseerd door vier vrienden in ons café met diverse thema's. Met medewerking van diverse live bands en artiesten is het elke keer weer een groot succes. Feesten die de revue reeds hebben gepasseerd zijn: Tribute to Creedance Clearwater Revival, Glitter en Glamour Party en Challenger '86. Wilt u graag van de party zijn en op de hoogte gehouden worden van deze feesten, dan kunt u zich vrijblijvend aanmelden op onze maillijst: plazahut@kpnmail.nl of vul uw e-mail adres in boven aan de pagina. Middels deze mail zullen wij u dan op de hoogte houden van de activiteiten in onze PlazaHut.