Plaza hut / herberg

Uw feest houden in de PlazaHut? Dat kan!

Wij bieden u compleet georganiseerde recepties, lopende buffetten en/of feestavonden. In een sfeervolle ambiance kunt u uw gasten ontvangen. De aankleding van de PlazaHut, hapjes en drankjes, een gezellige bar, een dansvloer met podium: ons gedreven team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. U kunt met uw gezelschap genieten van een uitgebreide lunch, een gezellige borrel aan onze bar of een heerlijk lopend buffet.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met ons, we staan u graag te woord!
Roelie de Vegt

Mogelijkheden

De PlazaHut beschikt over eigen geluidsapparatuur met discoverlichting. Hierbij kunnen wij catering op verschillende prijsniveaus aanbieden, van bittergarnituur tot volledig lopend buffet. In de zomer hebben wij de beschikking over een groot terras waar u een mooi overzicht hebt over de Brink in Bakkeveen. Hier kunnen wij op verzoek een grote Barbecue organiseren met aansluitend een dansfeest in ons café. Heeft u andere ideeën? Wij denken graag met u mee en staan u graag te woord over onze mogelijkheden.

Feestarrangementen

Bent U jarig, 25 of 50 jaar getrouwd, u heeft een reünie, oma is 80 geworden, u ziet Sarah of Abraham, u heeft net uw diploma behaald of de personeelsvereniging wil een feestje geven? Voor elk soort familiefeest, personeelsfeest, partijtje of dagje uit is de PlazaHut de beste keus. Wij bieden u diverse feestarrangementen in diverse prijsklassen.

Contact

Plaza 'De Kolk'
Foarwurkerwei 11
9243 JZ Bakkeveen

0516 - 541905

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.